Online platform

Dit online platform is ontwikkeld door en eigendom van BPM Medica, uitgever van onder meer de tijdschriften Medische Oncologie en Hemato-Oncologie.

Artikelen en video 2019

Op dit platform staan twee artikelen over respectievelijk bewegingsinterventies bij prostaatcarcinoom en botgezondheid bij prostaatcarcinoom, die in 2019 zijn verschenen in Medische Oncologie nummer 1 en 2. Tevens staat op dit platform een video over kwaliteit van leven bij prostaatcarcinoom. De twee artikelen en video zijn financieel mogelijk gemaakt door Astellas.

Artikelen en video 2016

Op dit platform staan artikelen uit de special over prostaatcarcinoom die in 2016 is verschenen als bijlage van Medische Oncologie nummer 9. Tevens staat op dit platform een video over behandelopties voor patiënten met gemetastaseerd castratieresistent prostaatcarcinoom. Deze special en video zijn financieel mogelijk gemaakt door Astellas.

De in de artikelen en video’s weergegeven inzichten en opvattingen komen volledig voor rekening van de geïnterviewde medisch specialisten en auteurs. Deze behoeven niet overeen te stemmen met de inzichten en opvattingen van BPM Medica of Astellas.

Toegang en privacy

De inhoud van dit platform is alleen toegankelijk voor artsen met voorschrijfbevoegdheid van medicatie. Zij kunnen inloggen met behulp van hun BIG-nummer, initialen en geboortenaam. Deze gegevens worden alleen gebruikt ter verificatie in het BIG-register en worden niet opgeslagen. U kunt de privacyverklaring van BPM Medica hier raadplegen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via helpdesk@bpmmedica.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BPM Medica via info@bpmmedica.nl.